Nederland kent een aantal bekende topadvocaten. De meeste van deze advocaten staan bekend om hun optreden in bekende strafzaken. Tevens verschijnen deze bekende Nederlandse advocaten weleens in (actualiteiten) programma’s op televisie om hun expertise te delen. Om een van deze advocaten in te kunnen schakelen, heb je wel een behoorlijke spaarrekening nodig. Maar wie zijn eigenlijk al die topadvocaten in Nederland? Op deze pagina kun je een selectie vinden van een aantal bekende personen in de advocatuur. Bekende Nederlandse advocaten treffen elkaar weleens in de rechtbank, om met elkaar samen te werken of om tegenover elkaar te staan.

Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz is een bekende en veel besproken advocaat in Nederland. Deze advocaat vertoont niet alleen zijn expertise in de rechtbank, maar geeft ook vaak zijn juridische blik over uiteenlopende zaken in verschillende televisieprogramma’s, zoals RTL Boulevard en Pauw en Witteman.

Gerard-Spong-1-578Gerard Spong

Gerard Spong is een bekende advocaat in Nederland, gespecialiseerd in strafrecht. Hij heeft verschillende bekende zaken op zijn naam staan.

Oscar Hammerstein

Oscar Hammerstein is ook een bekende advocaat in Nederland. Hij werkte eerder samen met Gerard Spong, maar deze samenwerking hebben de advocaten inmiddels beëindigd. Eerder brachten zij samen een boek uit.

ANP-14505833.jpg.crop_displayGebroeders Anker

Wim en Hans Anker zijn een eeneiige tweeling, een advocatenduo dat veel bekendheid krijgt in Nederland.

Naast bovengenoemde advocaten, zijn er nog veel meer topadvocaten in Nederland. De een is weliswaar meer bekend dan de ander, maar advocaten genoeg in Nederland dus lang hoef je vaak niet te zoeken om er een te vinden.